}); Edels Mat & Vin: Kveite i hot tomatsaus med pasta ! Google+

lørdag 5. oktober 2019

Kveite i hot tomatsaus med pasta !


Jeg hadde igjen rester av kokt kveite etter gårsdagens middag, 
som jeg måtte spise til lunch i dag ! Kan jo ikke kaste mat -og i hvert fall ikke den gode fisken.
Du kan selvsagt bruke torsk, laks eller annen type fisk. Fiskepudding i biter og fiskeboller smaker også smaskens i denne retten !!

Noe du alltid finner på kjøkkenet hos meg er pasta, hermetiske tomater og løk.

Litt krydder og voilà - seafoodpasta ♫♪
Smaksrik, kjempegod lunch eller middag !



Du trenger til 2 porsjoner:
  • 160 g pasta
  • 200 g kokt kveite
  • 1 stk sjalottløk
  • 2 ss olje
  • 400 g hakkede hermetiske tomater
  • 2-4 ts sriracha sauce, smak til hvor sterk saus du ønsker *
  • 2 ts oregano
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • Koriander
Sånn gjør du:
  1. Surr sjalottløk i litt olje.
  2. Tilsett tomater, chilisaus, oregano, salt og pepper -og la det småkoke i ca. 10 minutter.
  3. Legg i fisk i biter og bland det forsiktig sammen. la det trekke på svak varme til fisken er gjennomvarm.
  4. Kok pasta. Jeg brukte linguine. Den er lang og tynn, ikke ulik spaghetti, men er litt klemt sammen slik at tverrsnittet er ovalt. Bruk gjerne noen ekstra kroner på en god pasta, hvis du ikke lager den selv da !
  5. Spis & Nyt med ett dryss koriander, hvis du har ♫♪
*Sriracha er en sterk chilisaus laget av solmodne chilifrukter, eddik, hvitløk, sukker og salt.Den er oppkalt etter kystbyen Si Racha i Thailand.

Ingredienser ♫♪
Pasta og pastasaus med kveite ♫♪

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar