28 oktober 2019

OSTECHIPS !!


Ostechips er supergodt ♫♪
Bruk den osten og det krydderet du liker best.
Det beste resultatet får du med en ost som inneholder en del fett.

Ostechips spises, som snacks av 'lavkarbo folket' verden over,
men de kan fint spises selv om man ikke går på lavkarbo !

Perfekte tilbehør til blant annet suppe, grillet kylling, taco og salater.
De er best nystekte, men de blir som regel borte med en gang - 
Problem løst 😊

Du trenger:
Inneholder 343 kalorier og 1 g karbo
  • 100 g ost i skiver
  • 1 ts krydder
Sånn gjør du:
  1. Forvarm stekeovnen til 200°C varmluft.
  2. Del osteskivene i tre -eller ønsket størrelse. Jeg brukte gulost fra Synnøve Finden.
  3. Legg dem på en stekeplate med bakepapir.
  4. Dryss over krydder. Jeg brukte HOFF pommes frites krydder.
  5. Stekes midt i ovnen i ca. 10 minutter. Tiden vil varierer etter ostetype, tykkelse og stekeovn. 
  6. Legg dem over på kjøkkenpapir ved hjelp av en stekespade.
  7. La de kjølne og bli supersprø.
  8. Spis & Nyt ♫♪
De kan også stekes i mikrobølgeovn. 
750W i ca. 3 minutter.
Tiden vil variere etter tykkelse på ost -og det er også forskjeller på ovnene.

Klare til steking ♫♪
Ferdig stekt ♫♪
Tørkes på tørkepapir ♫♪
100g Synnøve Finden gulost & 1ts Hoff pommes frites krydder 



Stekt i mikro ! 
Spis & Nyt ♫♪

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF