}); Edels Mat & Vin: Crock-Pot Biffgryte ! Google+

søndag 13. oktober 2019

Crock-Pot Biffgryte !


I dag ble det veldig enkelt å lage middag !
Jeg har forberedt ferdige retter, som jeg har fryst ned -og bare 'hiver' opp i Crock-Pot kjelen. 
Les om Hjemmelaget fryste ferdigretter, klar for tilberedning i Crock-Pot her.

Dagens er en kjempegod biffgryte med masse smak !
Servert med nyheten Opphøgde Potteter Sprø Kubber, fritert i AirFryer.
Enkelt og greit !!


Du trenger til 4-6 porsjoner:
  • 800 -1200 g høyrygg eller rundbiff
  • 1/2 dl mel
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 1 stk liten løk
  • 1 stk hvitløk, uten fedd
  • 1 stk gul paprika
  • 1 stk rød paprika
  • 400 g hermetiske tomater
  • 1 stk knust kjøttbuljongterning
  • 2 ss Worcestershire saus
  • 1 ss grillkrydder
  • 1 ss chilisaus

Sånn gjør du:
  1. Skjær kjøttet i litt store biter og legg det over i en stor Zip-pose.
  2. Tilsett salt, pepper og mel -og rist/bland det godt sammen.
  3. Bland sammen resten av ingrediensene i en bolle før du heller det over i posen med biff.
  4. Lukk posen og legg den i fryseren !!
  5. Ta den ut av fryseren og tin retten i kjøleskapet natten over.
  6. Legg blandingen over i Crock-Pot kjelen og kok på LOW i 7-8 timer.
  7. Serveres med ris, pasta eller poteter !
TRYKKOKER :
MEAT i 30 minutter + 15 minutter på KEEP WARM, så litt av dampen kommer naturlig ut. Slipp ut resten av dampen før du tar av lokket.

Opphøgde Potteter Sprø Kubber i AirFryer
Legg potetene i AirFryeren, du trenger ikke bruke olje.
En pose, 500 g friteres på 200 grader i 15-20 minutter. 
Rist litt på dem etter 10 minutter.



Middagen er klar om 7-8 timer !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar