Fiskeboller i red curry !


Fiskeboller er billig, enkelt og ikke så verst sunt !
Det finnes fiskemiddager, som inneholder mer fisk enn fiskeboller !

Men hvis du legger inn en dag i uken med fiskeboller, fiskepinner eller fiskekaker så er det et mye bedre enn å ikke spise noe fisk i det hele tatt.

Servert med fullkornsris 🌾
Fullkornsris er ris med 'skallet' på !
Fullkornsris er en kilde til sunne karbohydrater, fiber, antioksidanter og viktige mikronæringsstoffer (sink, magnesium, kobber, fosfor, vitamin B1 og B6).

Jeg toppet retten med noen gode reker !
Du får kjøpt billige frosne reker i de fleste matbutikker. Ha noen på lur i fryseren, tin dem  i kjøleskapet natten over -eller i kaldt vann tilsatt masse salt - en times tid.
Reker høyner de fleste fiskeretter, trenger ikke så mange - bare noen !!

God og sunn middag på under 30 minutter 🍅🌾


Du trenger til 4 porsjoner:
  • 550 g hermetiserte fiskeboller
  • 1 stk løk
  • 2 ss olje
  • 1 ss red curry paste
  • 2 ss hvetemel
  • 4 dl lett kokosmelk
  • 1 ss soyasaus
  • 12 stk små tomater
  • (Reker)
  • Lime
  • Koriander
Sånn gjør du:
  1. Finhakk løk og surr den blank i litt olje.
  2. Tilsett karripastaen og la det surre i ett minutt.
  3. Rist ut hvetemel med litt av kokosmelken.
  4. Tilsett koksmelk og soyasaus i kjelen.
  5. Kok opp og legg i fiskeboller og tomater. La fiskebollene trekke i sausen i ca. 10 minutter.
  6. Hvis du har, så tilsett gjerne noen reker ved servering.
  7. Server retten med fullkornsris, lime og koriander.
Ingredienser 
Surrer ris og red curry paste
Tilsatt fiskeboller og tomater 
Spis & Nyt 🍅

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF