Ovnsbakt indrefilet av svin, med en helt rå BBQ-saus ♫♪ Servert med jasminris og grønn salat !


Verdens enkleste ovnsrett, som smaker himmelsk !
Den himmelske smaken kommer av den smaksrike blandingen sausen er mikset sammen av.
Svinefilet kan byttes ut med kyllingfilet hvis du ikke spiser eller liker svinekjøtt.

Jasminris er en thailandsk ris som vokser i samme jord som jasminplantene.
Smaken på risen er mild og konsistensen er lett klebrig.
Det er en langkornet, lettkokt ris med fin, mild duft og smak av jasmin.

Litt søtt, litt sterkt og litt røkt BBQ-smak - DIGG ♫♪
Serveres med jasminris og grønn salat 🌿



Du trenger til 4 porsjoner:
  • 800 g svinefilet
  • 3 dl kremfløte
  • 1 dl Barbecuesaus
  • 1 dl Heinz Garlicsaus
  • 1 dl aprikossyltetøy
  • 0,5 dl soyasaus
  • 1 ss brunt sukker
  • Jasminris
  • Grønn salat
Sånn gjør du:
  1. Renskjær svinefilet fri for hinner og fett.
  2. Skjær den opp i litt store skiver og  brun dem raskt i en varm steke panne.
  3. Legg kjøttet i en ildfast form.
  4. Rør sammen alle de andre ingrediensene og hell det over kjøttet.
  5. Stekes ved 200°C i ca. 20 minutter.
RIS - Jasminris
  • 3 dl ris
  • 6 dl vann
Sånn gjør du :
Hvis du bruker asiatisk ris, hvis ikke les på pakningsvedlegget
  1. Skyll risen i vann, da blir risen luftigere.
  2. Hell vann i en tykkbunnet kjele og ha i risen.
  3. Kok opp over sterk varme uten lokk.
  4. Rør rundt og skru ned varmen.
  5. Sett på lokk og la risen småkoke ca. 15-20 minutter, til vannet er absorbert.
  6. Ta risen av platen og la den trekke med lokk i 10 minutter

Ingredienser !

Klar til steking !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF