}); Edels Mat & Vin: Mandelkjeks - lavkarbo ! Google+

søndag 24. januar 2021

Mandelkjeks - lavkarbo !



Enkle og gode kjeks, klare til servering på under 30 minutter !
Lag gjerne dobbelt porsjon. 
En kjeks inneholder i underkant av 1 gram karbo.

Kjeksene kan gjerne nytes med godt pålegg.
Dryss over litt havsalt før steking, hvis du vil ha salte kjeks.
Veldig gode til ost & vin !

Du trenger til 8 stk:
  • 1 egg
  • 2 dl mandelmel
  • 1 ss smeltet smør
  • (Havsalt)
Sånn gjør du:
  1. Sett stekeovnen på 200°C
  2. Kjør mandler til mel i en foodprosessor eller lignende.
  3. Smelt smøret.
  4. Bland alt godt sammen.
  5. La røren svelle ett par minutter.
  6. Form 8 små boller.
  7. Legg dem på en stekeplate med bakepapir og press dem flate.
  8. Stekes på 200°C i 12 minutter.
Ingredienser 


Planen var å lage fint mønster med kakestempel, men det var ikke lett med denne røren 😅

Lavkarbo mandelkjeks !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar