Tilbehøret til de marinerte kotelettene er fløtegratinerte poteter og den smakfulle vannmelonsalaten, som passer perfekt til kotelettene.
Spis & Nyt ♫♫
Du trenger:
- Nakkekoteletter
- BBQ-marinade *
- Vannmelonsalat *
- Lag først BBQ-marinaden og mariner kotelettene, gjerne ett par timer.
- Husk og ta kjøttet ut av kjøleskapet 30-45 minutter før det skal grilles.
- Tilbered de fløtegratinerte potetene eller ønsket tilbehør.
- Lag vannmelonsalaten og sett den i kjøleskapet frem til servering.
- Grill kotelettene på varm grill på direkte varme ca. 4 minutter på hver side.
- La de gjerne få hvile litt på indirekte varme før servering.
Vannmelonsalat
- 1/4 stk vannmelon
- 1 boks kikerter
- 1-2 pk fetaost i olje med oliven og hvitløk
- 1 neve ruccola
- 1/2 stk rødløk
- Hell av laken og skyll kikertene i kaldt vann.
- Skjær vannmelon i terninger.
- Hakk rødløk.
- Bland vannmelon, rødløk, kikerter og ruccola forsiktig sammen i en bolle.
- Hell over hele boksen med fetaost.
- 2 ss brunt sukker
- 3 fedd hvitløk, presset
- 1 ss hvitvinseddik
- 4 ss soyasauce
- 1 ss honning
- 1 dl Heinz ketchup
- 1 ts worcestersaus
- Tilsett alle ingrediensene i en bolle og rør det kraftig sammen.
- Gni kjøttet godt inn med marinande og mariner kjøttet i ett par timer, gjerne lenger.
Griller koteletter ♫ |
Spis & Nyt ♫ |
Klar til servering ♫ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar