Slunken lommebok etter ferien, men mat må vi ha !
Kyllingkjøttdeig og pasta !!
Billig og ganske så sunn middagsmat !
Kanskje det også er flere enn meg, som kjøper pakker med paprika i flere farger -og den grønne ligger stadig igjen, NÅ kan du putte den i gryta ღ
Til 6 porsjoner trenger du:
- 800 g kyllingkjøttdeig
- Stekesmør
- 1 boks lett kokosmelk
- 1-2 stk gulrøtter
- 1 stk rødløk
- 1 stk chili
- 1 stk grønn paprika
- 2 fedd hvitløk
- 1 lime
- 1 ts salt
- 500 g fullkorns spaghetti
- Koriander
- Skjær/hakk rødløk og paprika i små terninger.
- Finhakk hvitløk og chili, jeg brukte hvitløk 'på tube'.
- Riv gulrøttene på ett rivjern.
- Stek kjøttdeig i en stor stekepanne med litt smør.
- Tilsett rødløk, chili, hvitløk, gulrøtter og kokosmelken. Du kan gjerne bruke lett kokosmelk, hvis du ønsker det.
- La den småkoke i 20 minutter.
- Smak til med limesaft og salt.
- Kok spaghetti etter anvisning på pakken.
- Legg kokt spaghetti på en tallerken, hell over kjøttdeigen og dryss over litt frisk hakket koriander.
Kjøttdeigblanding, skal småkoke i 20 minutter ! |
Spis & Nyt ღ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar