Jepp - det blir nykål i dag også, til fryd for meg -og resten av familien har heller ikke gått lei
av nykål enda !!
av nykål enda !!
Jeg serverte retten med ovnsbakte poteter og noen friske jordbær.
Du trenger:
Hvit saus til 4 porsjoner:
- 2 ss smør
- 2 ss hvetemel
- 4 dl melk
- 0,5 ts salt
- 0,5 ts hvit pepper
Sånn gjør du:
- Smelt smør i en kjele, rør inn hvetemel og spe med melk, litt og litt om gangen.
- La det koke i 5 minutter, smak til med salt og pepper.
- Ha litt vann og salt i en kjele og kok opp.
- Legg i kål, skjært i båter, med en smørklatt på toppen.
- Damp under lokk, 4-5 minutter.
Nykål |
Hvit saus |
Spis & Nyt ♪♫ |
Ingredienser |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar