}); Edels Mat & Vin: Ostesmørbrød med egg & bacon ♫♫ Google+

lørdag 20. august 2016

Ostesmørbrød med egg & bacon ♫♫


Bedre, kraftigere og mer smakfull frokost eller lunch skal du lete lenge etter 🌿

Ostesmørbrød er skikkelig godt, med masse smeltet ost.
Egg & bacon er nydelig på late fridager !
Her får du dobbelt opp 😋

Herlige doble ostesmørbrød med sprøstekt bacon og stekt egg 🍅
En av 5 om dagen er tomat og ett salatblad !


Du trenger til 2 porsjoner:
  • 140 g bacon
  • 4 skiver brød
  • Majones
  • Tomater
  • Ost
  • 2 egg
  • Smør 
  • Salt
  • (Ketchup)
Start med baconet
  1. Forvarm stekeovn til 175 grader.
  2. Legg baconet på en stekeplate med bakepapir.
  3. Stekes i 15 - 20 minutter, men følg med - alle ovner er ulike.
Ostesmørbrød
  1. Sett opp temperaturen i ovnen til 220 grader.
  2. Skjær tomater i skiver og smør majones på to brødskiver.
  3. Legg brødskivene på et stekebrett og fordel tomatskiver og stekt bacon på.
  4. Legg de to andre skivene ved siden av, smør på litt smør på og legg på godt med ost på alle fire skivene.
  5. Stekes i ovn i ca. 10 minutter eller til osten er smeltet.
Egg
Stek egg i en stekepanne på middels varme med litt smør.

Server ostesmørbrødet med tomat & bacon i bunn, brød på ost og stekt egg på toppen !
Krydre egget med salt og ta på ketchup, hvis du ønsker det 🍅
Bacon klar til steking !
Ostesmørbrød klare til steking !

Klar til servering !


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar