Den ene halvdelen er med saftige kyllingbiter og den andre med gode reker.
Spis & Nyt ♫
Pizzafyll:- ca.1/2 beger crème fraîche lett
- 150 g pesto *
- 1 stk rødløk
- 1 stk rød paprika
- 300 g fersk mozzarella
- 200 g kylling (jeg brukte marinert kylling med tomat og urter)
- 100 g ruccula
- 200 g reker, uten skall
- Bland mesteparten av hvetemelet med gjæren.
- Tilsett lunkent vann, olje, salt og elt deigen sammen, tilsett nok mel så den blir smidig.
- La den heve i 45 minutter.
- Rens reker.
- Kjelv ut pizzabunn og etterhev i ca. 15 minutter.
- Smør på crème fraiche, ikke bruk altfor mye da blir bunnen bløt -og pesto.
- Skjær rødløk og paprika i tynne ringer.
- Fordel det så utover pizzaen.
- Legg på osten, som er skåret i skiver.
- På den ene halvdelen av pizzaen legger du på kylling, skåret i strimler.
- Stek pizzaen midt i ovnen i 18 minutter på 220 °C.
- Skjær den opp i biter.
- Legg på reker på den andre halvdelen av pizzaen, rekene skal ikke stekes.
- Dryss ruccola over hele pizzaen.
Hvis du vil lage pesto selv, så finner du oppskrift her
Klar til steking ! |
Smurt crème fraiche og pesto på pizzabunnen ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar