16 oktober 2017

One-Pot Pasta med pølser !!


ONE-POT - Alt i en gryte !!!
Prinsippet er, som navnet røper, at du putter alle ingrediensene i samme gryte - inkludert pastaen.
Alt kokes sammen i ca. 15 minutter med litt omrøring underveis. 
Så godt - så enkelt 🍅

Du trenger til 4 porsjoner:
  • 1 stk løk
  • Raps eller solsikkeolje
  • 2 fedd hvitløk
  • 200 g chorizo
  • 4 stk wienerpølse
  • 6 dl kjøttkraft
  • 2 stk tomater
  • 2 stk vårløk
  • 1 dl fløte
  • 320 g tørr pasta, jeg brukte farfalle
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • Revet mozzarella
  • Frisk basilikum

Sånn gjør du:
  1. Finhakk løk og og finhakk, press eller riv hvitløk.
  2. Fjern innmaten i tomatene og skjær dem i biter.
  3. Skjær vårløk i skiver.
  4. Skjær pølser i skiver.
  5. Varm olje i en stor kjele og stek løk og hvitløk ett par minutter.
  6. Tilsett pølser og la det surre noen minutter.
  7. Ha i kraft, jeg brukte vann og 2 ss kalvefond.
  8. Tilsett hakkede tomater, vårløk, fløte, pasta, salt og pepper.
  9. Kok videre i ca. 15 minutter til pastaen er gjennomkokt. Rør litt innimellom, så den ikke svir seg i bunn. Pastaen jeg brukte skulle koke 9-11 minutter, men det tar litt lengre tid i denne retten, da den ikke fosskoker i masse vann.
  10. Rør inn en neve revet ost og en neve hakket basilikum.
  11. Server pasta med ett dryss revet ost og pynt gjerne med noen urter.
Ingredienser 🍅
Alle ingredienser er skjært opp i passende biter 🍅
Skal tilsette pasta og fløte 🍅

Skal småkoke i ca. 15 minutter 🍅
Klar til servering 🍅
Spis & Nyt  🍅

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF