Google+

søndag 22. oktober 2017

Pytt i panne med speilegg 🌿


Pytt i panne er typisk restemat, så her trenger du egentlig ingen oppskrift.
Ta hva du har i kjøleskapet av kjøtt og grønnsaker, skjær det i biter og stek det sammen i en stekepanne. Server med stekt egg - Volià - enkel og godt ♫♫

Hadde igjen rester av kokte poteter og elgkjøtt etter gårsdagens middag 🌿
Det ble det en god og solid søndagsfrokost i dag 🍳

Du trenger til 3 porsjoner:
  • 100 g bacon 
  • 200 g rester av kjøtt eller pølser
  • 2 stk sjalottløk
  • 1 vårløk
  • 1 stk gulrot 
  • 2 stk sopp
  • 200 g kokt potet 
  • 3 egg
  • Tomater, reddik og persille

Sånn gjør du:
  1. Skjær alle ingrediensene i passende biter.
  2. Stek bacon i varm panne med smør i et par minutter, eller til det har fått fin farge.
  3. Tilsett sjalottløk, sopp og gulrøtter. Stek videre til soppen er nesten stekt.
  4. Tilsett kjøtt, vårløk, og potet og stek til alt er gjennomvarmt.
  5. Krydre med salt og pepper.
  6. Stek speilegg i en varm panne med smør.
  7. Server retten med tomater, reddiker og ett dryss persille.
Ingredienser ♫♫
Pytt i pannen er ferdig, steker egg ♫♫
Spis & Nyt ♫♫

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar