}); Edels Mat & Vin: Wraps med roastbiff, egg og guacamole 🍅 Google+

lørdag 13. oktober 2018

Wraps med roastbiff, egg og guacamole 🍅


Jeg hadde igjen tortilla og guacamole etter gårsdagens middag Meksikansk lasagne 🍅
Da ble det god frokost i fjellheimen i dag ♫

Viste du at til fjells koker vannet ved lavere temperatur enn om du er i lavlandet.
Det kan du lese om her.
Majonesen kan du selvsagt lage selv, men på hytta er det helt greit med en god majones på tube !


Du trenger:

Sånn gjør du:
  1. Kok egg, legg dem i kaldt vann og skrell dem. 
  2. Smør ett godt lag med majones på en tortilla.
  3. Legg på salat, roastbiff, egg, tomater og guacamole.
  4. Krydre med litt pepper.
  5. Rull sammen og spis ♫
Kok egg ♫

Legg eggene i kaldt vann ♫
Under arbeid ♫
Klar til servering ♫
Spis & Nyt ♫

Siste rest av høst ♫

Så takk for nå, da !
Så er tiden atter inne:
Siste rest av sommeren ruster hen.
Først til fjells, som alltid før....
Dal og vidde, tinde og lier,
glødende, rødmende.
Siden nakent.

Nysnæ nå
i himmelranden.
Sno fra is og evig bre
feier langsmed lyng og tuer.

Vemod ? Ja, kan hende det.
Større, likevel en takk
for et år som sakte heller,
alt det gav og ikke gav.
La så løvet bare suse
vekk med vind og tid som flyr:
Fargene blir med i minnet
Takk for årets eventyr !!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar