04 november 2018

Asiatisk restepanne med Crispy Duck !!


Smakfull, nydelig og hot restemat 🌿
Vi hadde Crispy Duck i går -og jeg lager jo alltid altfor mye.
Kan ikke jo ikke kaste dette herlige kjøttet, så da ble det god lunch i dag.

Her kan du bruke de kjøtt -og grønnsaker du har til rådighet, kylling, svin, lam eller okse.
Godt blir det uansett !


🌿 Du trenger:
  • 150 g rester av and
  • Smør/olje
  • 100 g grønnsaker i tynne strimler, jeg brukte rester av gulrøtter og vårløk 
  • 2 ss lys soyasaus 
  • 2 ss hoisinsaus 
  • 1 rød chili 
  • 2 ts revet ingefær 
  • Raps eller solsikkeolje
  • Godt brød
  • Koriander
  • Stekt egg
🌿 Sånn gjør du:
  1. Stek rester av andekjøtt i en stekepanne i smør eller olje.
  2. Tilsett grønnsaker, hoisinsaus og soyasaus, sammen med chili og ingefær.
  3. Stek det videre til alt er godt varmet.
  4. Server blandingen på godt brød med stekt egg.
  5. Dryss over koriander hvis du har.
Oppskriften finner du også i Coop kalenderen for 2021  🌿
FRA FEST TIL REST 🍂
Forside bilde og juli måned



Steg for steg bilder 👇

Steker egg og Crispy Duck rester !
Tilsett grønnsaker, soyasaus og hoisinsaus !
Klar til servering !
Ha en fin allehelgensdag 
Jeg har vært hos mor og tent lys

♥♥♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF