}); Edels Mat & Vin: Stekt torsk med potetgrateng og bacon ! Google+

mandag 26. november 2018

Stekt torsk med potetgrateng og bacon !


Gårsdagens middag var pølse og stappe.
Jeg fikk igjen en god del potetstappe -den ble forvandlet til en herlig potetgrateng !

Torsk er sunt og godt -og smaker nydelig med litt usunt sprøstekt bacon.
Jeg steker alltid baconet i stekeovnen. Da blir det sprøtt og godt !
Rask og enkel hverdagsmiddag på ca. 30 minutter 🐟


Du trenger:
  • Potetstappe
  • Revet ost
  • Torskefilet
  • Bacon
  • Stekesmør
  • Salt
  • Pepper
  • Små tomater
  • Basilikum
Sånn gjør du:
  1. Sett stekeovnen på 175 grader varmluft.
  2. Legg potetstappe i en ildfast form og dryss over ost.
  3. Legg bacon på en stekeplate med bakepapir.
  4. Stek baconet og potetgratengen på 175 grader varmluft i ca. 15 minutter -eller til baconet er ferdig stekt.
  5. Sett opp varmen til 210 grader varmluft og stek potetgratengen videre i ytterligere 15 minutter -eller til osten er gyllen.
  6. Varm opp en stekepanne med stekesmør. Sett ned varmen til middels og stek torsken 3-4 minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.
  7. Server retten med noen gode tomater og grovhakket basilikum.
Potetgrateng !
Potetgrateng og bacon, klar til steking !
Steker torskefilet i stekepannen !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar