17 juni 2020

Gyrosgryte med pasta !


I dag ble det enkel middag i fjellheimen !
Kjørte ned til Annis Pølsemakeri  på Ringebu og kjøpte gyrosgryte.

Gyrosgryte består av svinekjøtt i strimler, som er marinert i olje, hvitløk, rosmarin og kanskje litt oregano, nå vet ikke jeg oppskriften til Anni, men tror ikke jeg er så langt unna.
I tillegg var det tilsatt rødløk og vårløk.

Smakfull, rask og enkel middag på 30 minutter 🌿

Du trenger til 3 porsjoner:
  • 600 g Gyrosgryte
  • 3-4 ss Crème Fraîche lett
  • Pasta 
  • Persille
  • Tyttebær
Sånn gjør du:
  1. Stek kjøttet med grønnsakene i en stekepanne.
  2. Tilsett passende mengde med Crème Fraîche og la det surre noen minutter
  3. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  4. Server gryta med pasta, tyttebær og ett dryss persille.
Stek kjøtt og grønnsaker i en stekepanne
Tilsett Crème Fraîche 
Ingredienser !
Fra samlingen, Edel samler på..... 
Dagens prosjekt, legge opp gardiner for hånd...
NÅRKAMPEN , stedet kan du lese mer om HER !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF