Stromboli ♫♫ Hytterull !


Stromboli blir ofte servert som forrett på Italienske pizzarestauranter 🍕
Stromboli ble oppfunnet i USA på 1950-tallet -og ble oppkalt etter den italienske filmen Stromboli !.

Dette er en enkel hytteutgave med ferdig pizzabunn og saus 🍅
Fylt med masse ost, skinke, pepperoni og champinjong 🍄
Klar til steking på 15 minutter !
Litt juks kanskje, men veldig godt !


Du trenger:
  • Ferdig pizzabunn
  • Pizzasaus
  • Smårettskinke
  • Pepperoni
  • Champinjong
  • Revet Mozzarella og cheddar
  • Basilikum
  • 1 egg, til pensling
  • (Ruccola) 
Sånn gjør du:
  1. Rull ut pizzabunnen. 
  2. Legg på pizzasaus, men ikke helt ut på den ene langsiden og på de korte sidene.
  3. Legg på skinke, pepperoni og champinjong.
  4. Legg på ett godt lag med ost og dryss over hakket basilikum.
  5. Visp egget med en gaffel -og pensle egg rundt kantene.
  6. Brett inn kantene på den korte siden -og rull den sammen.
  7. Legg den med skjøten ned på ett stekebrett med bakepapir. Jeg har gassovn med kun undervarme, så jeg legger ett lag stekefolie under bakepapiret.
  8. Lag noen små pyntesnitt i rullen, pensle med egg og dryss over litt ost og basilikum.
  9. Stek rullen i forvarmet ovn, 225 grader i 20-30 minutter. Innstilling 6 på gassovn. Jeg stekte den midt i ovnen i 20 minutter, da la jeg en ekstra stekeplate under og stekte den videre i 10 minutter til.
  10. Del pizzarullen i skiver og server med resten av pizzasausen -og litt ruccola, hvis du har det.
Dagens dessert 🍓

Legg på pizzafyll !
Rull den sammen !
Klar til steking !
Velkommen til fjells 💚
Ukebladet DET NYE fra 1959 !
Ukebladet HJEMMET 🍃💞
1973-1982 💚 KONG OLAV 70 ÅR 🇧🇻 Elisabeth Granneman, min mors barndomsvennine 💞
Ingredienser !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF