}); Edels Mat & Vin: Kalkungryte ♫ Google+

søndag 5. januar 2014

Kalkungryte ♫


Kremet, smakfull og varmende gryte, laget av kalkunrester.
Rask, sunn og billig middag !!

Til 4 personer:
  • 500 g kalkunkjøtt
  • 2 løk
  • 3 tomater
  • 1 rød paprika
  • 1 ss red curry paste
  • 3 dl lett creme fraiche
  • 1 ts salt
  • Solsikkeolje
Sånn gjør du:
  1. Skjær kalkunkjøtt, løk, tomater og paprika i biter.
  2. Hell litt olje i en kjele, surr løken til den blir gylden.
  3. Ha i curry pasta, la det surre noen minutter.
  4. Tilsett de øvrige ingrediensene, la det småkoke i 15 minutter.
Server med ris, pasta eller poteter og eventuelt noen ekstra grønnsaker ♫
Jeg brukte svart tajarinpasta og kokt rosenkål som tilbehør ♫


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar