14 januar 2014

Kyllingsalat med ris og hjemmelaget Thousand Island dressing ღ☼


Denne salaten fikk jeg servert av Marianne på -80'tallet, like god i dag :)
Ikke mye dill dall og fjas, men enkel og god !!
Dressingen var ferdig kjøpt, men jeg bruker min egen Thousand Island oppskrift :)

Lettvint og god kyllingsalat, med kun 5 ingredienser ♫♪
Lag dressingen først, så den kan godgjøre seg i kjøleskapet ღ

Til 4 personer:
  • 1 grillet kylling
  • 1 rød paprika
  • 2 stenger stangselleri
  • 1 liten kinakål
  • Ris
Kok ris til 3-4 personer,
kan gjerne være litt lunken når den tas over i salaten.
Rens 1 grillet kylling for bein og skinn -og skjær kjøttet i biter.
Skjær kinakål i strimler.
Skjær paprika og selleristenger i biter.
Bland alt sammen.

Thousand Island dressing:                                                             
  • ½ stk rød paprika
  • 2 ss frisk kruspersille
  • 3 dl lettrømme
  • 3 ss søt chilisaus
  • 1 ts worcestersauce
  • ½ ss tomatpuré
  • Salt & pepper
Hakk paprika og persille fint.
Rør resten av ingrediensene sammen.
Tilsett paprika og persille, og smak til med salt og pepper.
La dressingen trekke minst en halv time før servering.

Server med loff eller godt brød ღ☼
Thousand Island dressing
 

Ingredienser til dressingen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF