06 september 2014

Pasta med biffsnadder !


Enkel og god hyttemat.
Du trenger en dyp stekepanne og en kjele til pastaen, samt fyr i peisen,
levende lys, en venn eller kjæreste og en flaske god rødvin ♫♫


Dessert ble det også i dag, med friske norske bringebær ❤️

Til 3 porsjoner trenger du:
  • 400 g mørt biffkjøtt
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk paprika
  • 1/2 squash
  • 2 dl fløte
  • 3 ss god ketchup
  • 1 ts tørket rosmarin
  • Salt
  • Pepper
  • Ruccola, til topping
  • Pasta
Sånn gjør du:
  1. Skjær biffkjøtt, jeg brukte ytrefilet i strimler.
  2. Skjær grønnsaker i biter.
  3. Stek kjøttet raskt i en varm panne, legg det til side.
  4. Tilsett grønnsaker i stekepannen, la grønnsakene surre noen minutter.
  5. Tilsett fløte, ketchup og rosmarin.
  6. La det surre 10 minutter.
  7. Legg biffen tilbake i pannen, la den surre med noen minutter.
  8. Smak til med salt og pepper.
  9. Kok pasta etter anvisning på pakken i lettsaltet vann.
  10. Legg pasta i bunnen på en dyp tallerken, legg på biffsnadder og topp med litt ruccola.


Dagens dessert:
Sjokoladepudding med vaniljesaus og friske bringebær
"Jukset" litt, kjøpte ferdig sjokoladepudding med saus i porsjonsbeger.


Paladin Refosco 2013

Rubinrød farge. Fruktig duft av skogsbær og fruktsødme med hint av plommer og rosiner.




  • Passer til: Fisk   Lyst kjøtt   Ost  
  • Land/distrikt: Italia, Veneto, Øvrige
  • Årgang: 2013
  • Råstoff: Refosco 100%
  • Innhold: Alkohol 12,00%Sukker: UkjentSyre: Ukjent
  • Lagringsgrad:Drikkeklar nå, men kan også lagres


  • Gråskarvbu - Heggsetervegen - Sør Fron i Gudbransdal 

    Ingen kommentarer:

    Legg inn en kommentar

    Print Friendly and PDF