Smasken tilbehør til grillmat i steden for salat.
Passer til kjøtt, fisk og kylling -eller som egen vegetarrett.
Bruk de grønnsakene du liker best og har tilgjengelig, som for eksempel:
- Rød paprika
- Gul paprika
- Grønn squash
- Sopp
- Asparges
- Rødløk
- Olje/Smør
- Salt
- Pepper
- Basilikum
- Blad persille
Sånn gjør du:
- Skjær grønnsakene i biter og skiver, ikke altfor små.
- Fordel grønnsakene på 'ark' av aluminumsfolie. en pakke per porsjon.
- Krydre med salt og pepper og dryss over grovhakket friske urter.
- Hell til slutt over litt olje eller legg på en bit godt smør.
- Pakk foliepakkene godt sammen.
- Grilles under lokk i ca. 20 minutter.
I dag serverte jeg de foliebakte grønnsakene med grillet marinert kyllingfilet, stekte
maiskolber,
potetsalat og godt brød
✿
|
Foliebakte grønnsaker, grillet mais og kyllingfilet ✿ |
|
Ferdig bakte grønnsaker |
|
Forbereder foliebakte grønnsaker ✿ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar