Smasken tilbehør til grillmat i steden for salat.
Passer til kjøtt, fisk og kylling -eller som egen vegetarrett.
Bruk de grønnsakene du liker best og har tilgjengelig, som for eksempel:
- Rød paprika
- Gul paprika
- Grønn squash
- Sopp
- Asparges
- Rødløk
- Olje/Smør
- Salt
- Pepper
- Basilikum
- Blad persille
Sånn gjør du:
- Skjær grønnsakene i biter og skiver, ikke altfor små.
- Fordel grønnsakene på 'ark' av aluminumsfolie. en pakke per porsjon.
- Krydre med salt og pepper og dryss over grovhakket friske urter.
- Hell til slutt over litt olje eller legg på en bit godt smør.
- Pakk foliepakkene godt sammen.
- Grilles under lokk i ca. 20 minutter.
I dag serverte jeg de foliebakte grønnsakene med grillet marinert kyllingfilet, stekte
maiskolber,
potetsalat og godt brød
✿
![](//3.bp.blogspot.com/-9_NcGANFBcQ/VXcKlc7eWaI/AAAAAAAAPQY/p_At3Vvkb5k/s640/PICT_20150609_173636.JPG) |
Foliebakte grønnsaker, grillet mais og kyllingfilet ✿ |
![](//3.bp.blogspot.com/-G82QHJ-ZzPo/VXcLRcgYxyI/AAAAAAAAPQc/9wJALrFdWmM/s640/PICT_20150609_173422.JPG) |
Ferdig bakte grønnsaker |
![](//1.bp.blogspot.com/-x_kRWkb-CXk/VXcJgggDIoI/AAAAAAAAPQI/Vu7pPxkWiF8/s640/PICT_20150609_170808.JPG) |
Forbereder foliebakte grønnsaker ✿ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar