Taco - Norges nasjonalrett, hvis 'kidsa' fikk bestemme !
Her en oppskrift på en enkel ovnsrett, som kan forberedes i god tid og stekes rett før servering.
Server den med god hjemmelaget
guacamole, tortillachips og salat ♫♪
Til 4 porsjoner trenger du:
- 1 løk
- 2 hvitløksfedd
- 400 g kjøttdeig
- 1 pose tacokrydder
- 1 boks hakkede hermetiske tomater à 400 g
- 1 glass tacosaus
- 1/2 ts pepper
- 3 dl Crème Fraîche Lett
- 2 dl revet ost
- Tomater
- Agurk
- Guacamole *
- Tortillachips
Fremgangsmåte:
- Finhakk løk og hvitløk.
- Stek løk og hvitløk sammen med kjøttdeig, under omrøring til kjøttdeigen er stekt.
- Tilsett kryddermiks, hakkede tomater, tacosaus og pepper. La det trekke noen minutter.
- Fordel blandingen i en ildfast form. Bland crème fraîche med ost, og fordel det over.
- Gratiner i ovnen i ca. 20 minutter, på 225 °C.
- Skjær tomater og agurk i biter og legg det på tacogratengen ved servering.
- Server tacogratengen med hjemmelaget guacamole, som du finner oppskriften på her, sprø tortillachips og gjerne en salat.
|
Spis & Nyt ♫♪ |
|
Klar til stekning ! |
|
Under arbeid c",) |
|
Ingredienser |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar