Danske smørrebrød !
De fleste har vel vært i Danmark og spist gode danske smørbrød.
De blir ofte servert med rugbrød, men det er smak og behag, bruk det brødet du liker best.
Til roastbiff passer det perfekt med remulade, som du finner oppskrift på her.
Gode, store smørbrød passer godt både til lunch og til kvelds ♪♫
Til 1 stort smørbrød trenger du:
- 1 skive godt brød
- Smør
- 4 skiver roastbeef
- Remulade
- Rødløk
- Sylteagurk
- Tomat
- Salatblader
- Salt og pepper
- Smør godt smør på brødskiven.
- Legg på salatblader, roastbiff, rødløk i tynne ringer, noen skiver sylteagurk og tomat i skiver.
- Krydre med salt og pepper.
- Avslutt med en god skje remulade.
Bildet tatt fra Bålsetra - Sør Fron - Gudbrandsdalen |
Spis & Nyt ♪♫
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar