Billig, smakfull og enkel gryte med pølser og paprika.
Klar til servering på under 20 minutter !
Klar til servering på under 20 minutter !
Ganske så sunn også - inneholder ca. 550 kcal per porsjon, tilbehør kommer i tillegg.
Serveres med ris, potetmos eller pasta 🌾🍝
Til 6 porsjoner trenger du:
- 900 g kjøttpølse av kylling og kalkun
- 4 vårløk
- 1 søt paprika
- 2 smør
- 3 ss hvetemel
- 4 ss tomatpuré
- 5 dl kjøttkraft
- 2 dl Crème Fraîche Lett
- Salt
- Pepper
- Persille
- Fjern skinnet på pølsene, hvis de ikke er skinnfrie og skjær pølsene i terninger.
- Skjær vårløk i ca. 3 cm lange biter og paprika i strimler.
- Fres tomatpuré i smør i en panne eller gryte.
- Tilsett pølsebitene.
- Strø over mel og rør om.
- Tilsett kjøttkraft, jeg brukte vann og ett beger "Fond du Chef" fra Knorr.
- Kok opp.
- Tilsett paprika og vårløk og bland alt godt sammen.
- Bland inn crème fraîche og rør forsiktig om.
- La retten putre i ca 10 minutter.
- Smak til med salt og pepper.
- Dryss over hakket persille ved servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar