Fristende, fargerik ovnsrett -som smaker nydelig og friskt !
Retten er enkel og tilberede -og klar til servering på ca. 30 minutter !
ALT I EN FORM ✿
Spis & Nyt med god samvittighet ♫♪
Du trenger til 3 porsjoner:ALT I EN FORM ✿
Spis & Nyt med god samvittighet ♫♪
- 420 g ørretfilet, uten skinn og bein
- 200 g pasta
- Tomatpesto
- 1/2 squash
- 1 rød paprika
- 1 rødløk
- 1 gulrot
- 100 g grønne bønner
- 6 små tomater
- Olje
- Salt
- Pepper
- Basilikum, frisk
Sånn gjør du:
- Kok pasta al'dente etter anvisning på pakken. Sil av vannet og skyll i kaldt vann, så pastaen ikke fester seg sammen.
- Rens og skjær paprika i strimler og squash og rødløk i biter. Skrell gulrot og skjær den i ganske tynne skiver.
- Stek grønnsakene (unntatt tomatene) i en varm stekepanne med litt olje eller smør til de blir litt myke, men fremdeles er sprø.
- Legg alle grønnsakene i en ildfast form.
- Bland inn kokt pasta og krydre med salt og pepper.
- Legg tomat skåret i to på sidene av formen.
- Legg ørret, skåret i porsjonsbiter over grønnsakene, krydre med salt og pepper.
- Smør på ett godt lag tomatpesto. Tomatpesto kan du selvsagt lage selv, men hvis det skal gå fort unna er det helt greit med ferdig pesto på glass.
- Stekes ved 200 °C i 12-15 minutter.
- Dryss over frisk, grovhakket basilikum ved servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar