Nydelig, fløyelsmyk dessert med hvit sjokolade 💛
Toppet med fløyelsmyk syrlig, men samtidig søt bringebærcouli !
Denne desserten kan du
lage dagen før -eller 2 timer før den skal serveres !
Til 6 porsjoner trenger du:
HVIT SJOKOLADEMOUSSE
- 3 dl kremfløte
- 200 g hvit sjokolade
- 2 stk egg
BRINGEBÆRCULIE
- 150 g frosne bringebær
- 75 g melis
- 1 ss sitronsaft
Sånn gjør du:
- Visp fløten til krem.
- Smelt sjokoladen på svak varme i vannbad slik at den bare så vidt smelter.
- Visp eggene og tilsett sjokoladen under kraftig omrøring.
- Bland dette i kremen, litt av gangen.
- Hell moussen i porsjonsglass. Det lønner seg og bruke en mugge, så slipper du og søle.
- La glassene stå i kjøleskapet minst to timer før servering.
- Ha tinte/halvtine bringebær, melis og sitronsaft i en foodprocessor, kjør til massen er glatt og sil den i en finmasket sil.
- Legg ett tynt lag bringebærculie på sjokolademoussen rett før servering.
- Pynt med sitronmelisse.
|
Smelter sjokolade ღ |
|
Vispet krem, egg og smeltet sjokolade ღ |
|
Hvit sjokolademousse ღ |
|
Bringebær, melis og sitronsaft ღ |
|
Siler bringebærculie ღ Bringebærfrø er ikke gode å tygge på !! |
|
Ferdig silt bringebærculie ღ |
|
Ingredienser ღ |
|
Hvit sjokolademousse med bringebærculie ღ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar