Nyttårsmeny ~*♥*~ Tre rettes festmeny ♫♪


Mange har allerede begynt og søke på 'nyttårsmeny', vet du hva du skal servere ??
Her kommer ett forslag fra meg - med hummer, andebryst og hvit sjokolade 

Denne menyen kan du selvfølgelig servere på alle årstider, sommer som vinter -smaker like godt 'støtt' !
Oppskriftene finner du link til i navnet på retten.


Gratinert hummer med kryddersmør
I glasset : Riondo Prosecco Spago Nero

Hummer - Lobster - HAVETS KARDINAL ♫♪
Beregn 1/2 hummer per person.
Forretten kan du forberede i god til og oppbevare den i kjøleskapet.
Ta den ut av kjøleskapet 40 minutter før den skal serveres. La den få temperere seg i romtemperatur og stek dem på forvarmet ovn på 225 grader i 5-10 minutter.



Andebryst med gulrotpuré, rosenkål, timianpoteter & rødvinsaus
I glasset: Viña Mayor Gran Reserva 2005

And og appelsin er en klassisk smakskombinasjon, and er ganske fett, men likevel søt og passer
godt med syrligheten fra appelsiner.
Alle komponentene kan du forberede i god til før gjestene kommer og gjøre ferdig før den skal serveres. Husk at anden må få lov til å hvile før servering.



Hvit sjokolademousse med limemarinerte jordbær
Nydelig, fløyelsmyk dessert med hvit sjokolade ღღღ

Den er ganske rask og enkel å tilberede -og når den er ferdig kan den stå i kjøleskapet frem til servering, men vent med og legge på jordbærene til rett før servering.

Serveres gjerne med ett glass champagne !

Alexandre Bonnet Grand Réserve, Brut




  • Farge: Middels dyp strågul.
  • Lukt: Sval og litt utviklet aroma av eple, sitrus og blomst, hint av jord.
  • Smak: Frisk og preget av eple og sitrus, innslag av brøddeig og jord.
  • Råstoff: Pinot Noir 80%, Chardonnay 20%
  • Metode: Håndplukkede druer, tradisjonell vinifikasjon med bl.a. annengangsgjæring. Ikke fatlagret, 30 md. flaskemodning.
  • Innhold: Alkohol 12,50%Sukker: 9,60 g/l Syre: 5,70 g/l
  • Lagringsgrad:Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Produsent: Alexandre Bonnet
  • Ingen kommentarer:

    Legg inn en kommentar

    Print Friendly and PDF