Enkel, god og sunn middagsrett 🍅
Kylling og grønnsaker tilberedes i samme form.
Resultatet blir mør, saftig kylling med masse smak, god saus og smaskens grønnsaker.
Server med hva du måtte ønske : kokt ris, pasta, poteter eller brød.
Hvis du ønsker lavkarbo kan retten serveres med blomkålris eller annet lavkarbo tilbehør.
Til 4 porsjoner:
Til 4 porsjoner:
- 800 g kyllingfilet
- 1 stk rødløk
- 1 stk rød chili
- 1/2-1 stk grønn squash
- 1 stk rød paprika
- 1/2-1 purre
- 2 stk gulrøtter
- 10 små tomater
- 1 dl kyllingbuljong eller fond
- 1 dl soyasaus
- Kyllingkrydder
- 1 ts pepper
- 1/2 ts salt
- Persille
- Koriander
- Skjær grønnsakene i passende biter og legg dem i en ildfast form. Tenk litt på steke/koketid når du skjærer opp grønnsakene.
- Kok opp/løs opp buljongbuljong/fond. Jeg løste opp 1/2 beger kyllingfond i 1 dl kokende vann.
- Hell kyllingfond og soyasaus over grønnsakene.
- Krydre lett med salt og pepper.
- Dryss over frisk persille og koriander.
- Krydre kyllingfiletene med kyllingkrydder og legg dem på grønnsakene.
- Sett formen i stekeovnen ved 180 °C og stek i ca. 20 minutter.
- Dryss over frisk koriander ved servering.
Klar til steking ! |
Grønnsaker, kraft, soyasaus og krydret kyllingfilet |
Ingredienser |
Spis & Nyt !! Mør, saftig kylling med masse smak ! |
En av UKENS MEST POPULÆRE OPPSKRIFTER - Uke 2/2016 hos MyTASTE |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar