Matua Marlborough Sauvignon Blanc 2017
Lansert av grossisten Treasury Wine Estates AS.
Hvis de ikke har den på lager kan de bestille den !
Den er enkel å frakte med seg, enten det er på hyttetur, camping, båttur eller over hekken til naboen.
Den får lett plass i kjøleskapet, uten å ta opp all plass, det er en stor fordel hvis man kun har ett lite gasskjøleskap.
En hvitvin med en blek grønngul farge. Intens duft av stikkelsbær, grønt eple, tropisk frukt, sitrus, mynte og grønne urter. Middels fyldig og intens vin med høy syre og lang ettersmak.
Vinen er god som terrassevin og til litt krydret, men likevel lett og god mat !
Hoisinsaus er en kinesisk saus, som inneholder soyabønner, sukker, hvetemel, hvitløk, eddik, chilipepper, salt og sesamolje.
Jeg synes den er litt i søteste laget, men sammen med soyasaus blir det passe hot og godt !
God og smaksrik middag ♫♪
Til 4 porsjoner:
- 4 x 125 g laks
- Salt
- Pepper
- Olje
- 300 g spaghetti, gjerne av fullkorn
- 1 stk rødløk
- 1 stk rød chili
- 2 stilker stangselleri
- 2 vårløk
- 1 stk rød paprika
- 3 ss hoisinsaus
- 3 ss soyasaus
- Koriander
- Kok spagetti al'dente, sil av vannet.
- Skjær paprika i strimler, rødløk i skiver, stangselleri i små terninger, vårløk i ringer og finhakk chili.
- Nå kan du steke laksen i airfryeren.
- Stek grønnsakene i olje noen minutter, de skal være varme, men fremdeles sprø. Krydre med salt og pepper.
- Tilsett kokt spaghetti.
- Bland godt inn soyasaus og hoisinsaus -la det surre til det blir skikkelig varmt.
- Legg pasta på tallerkener, legg på laks og dryss over koriander.
- Forvarm maskinen på 180 grader i ca. 3 minutter.
- Pensle laksen med litt olje på begge sider.
- Krydre med salt og pepper -og hell forsiktig over litt hoisinsaus.
- Legg laksen i Airfryer-kurven.
- Stek den på 180 grader i 10-12 minutter.
Airfryer er en luftfrityrer,
som friterer maten med varmt, raskt sirkulerende luft !
som friterer maten med varmt, raskt sirkulerende luft !
Den er perfekt for 'steking' av laks.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar