}); Edels Mat & Vin: Hawaiian Chicken 🍍 Google+

søndag 31. mars 2019

Hawaiian Chicken 🍍


Skikkelig digg - sweet and sour !!
Denne kyllingretten er klar til koking på ca. 10 minutter.
Du kan erstatte kylling med kalkun eller svinekjøtt !!

Jeg serverte retten med kokt ris og salat.
Utrolig enkelt og veldig godt !!

Jeg kokte retten i Crock-Pot med funksjonen slowcook, men den kan også stekes i stekeovn.


Du trenger til 4 porsjoner:
  • 4 stk kyllingfilet
  • 1 flaske Heinz BBQ-saus, 250 gram
  • 1 liten box ananas i biter, 227 gram
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 rød paprika
  • Salt 
  • Pepper
  • 2 ss maizena + litt vann
Sånn gjør du:
  1. Krydre kyllingen med salt og pepper.
  2. Legg kyllingen i Crock-Pot kjelen.
  3. Hell over BBQ-saus, ananas i biter og saften, revet eller finhakket hvitløk og paprika i terninger.
  4. Bland alt godt sammen.
  5. Kok på LOW i 5 timer. 
  6. Rør ut maizena i litt vann og bland det godt inn i kjelen.
  7. Sett Crock-poten på HIGH og la det koke videre i ca. 30 minutter, mens du koker ris og lager salat.
Har du ikke Crock-Pot så legger du alt i en ildfast form og steker den i stekeovn på 200 grader i ca. en time. 

Retten kan også tilberedes på trykkoker funksjon: 
POULTRY - 15 minutter. La den stå på KEEP WARM 15 minutter før du slipper ut eventuell gjenværende damp før du tar av lokket.

Ingredienser 🍍

Legg alle ingrediensene i Crock-Pot kjelen 🍍
Bland alt godt sammen 🍍
Kok på LOW i 5 timer 🍍
Rør inn maizena og kok videre på HIGH i ca. 30 minutter 🍍
Klar til servering 🍍

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar