Enkel, men smakfull, sunn og rask middag !!
Full av proteiner og vitaminer, men lite karbohydrater.
Server retten med ris, poteter eller pasta, hvis du ikke ønsker lavkarbo-varianten 🍄
Du trenger til 4 porsjoner:
- 800 g kyllingfilet
- 200 g sopp
- 1 gul løk
- Olje
- 2 ss tomatpure
- 2,5 dl kyllingkraft
- 1 blomkål
- 1 brokkoli
- 4 ss smør
- Salt
- Pepper
- Frisk basilikum
Sånn gjør du:
- Skjær kylling i strimler og brun kyllingstrimlene i en varm stekepanne med olje i to omganger, legg kyllingen til side.
- Skjær sopp og løk i skiver -og stek sopp og løk i stekepannen.
- Legg tilbake kyllingstrimlene og rør inn tomatpure og kyllingkraft, jeg brukte vann og en knust kyllingbuljongterning.
- La retten småkoke i 10-15 minutter.
- Smak til med salt og pepper.
- Del blomkål og brokkoli i buketter og kok bukettene i lettsaltet vann til de er møre, ca. 10 minutter.
- Sil av vannet og tilsett smør.
- Mos grønnsakene med en potetmoser og smak til med salt og pepper.
- Dryss over frisk basilikum ved servering.
 |
Ingredienser 🍄 |
 |
Steker løk og sopp 🍄 |
 |
Mos blomkål, brokkoli og smør 🍄 |
 |
Klar til servering med stekte poteter 🍄 |
 |
Klar til servering 🍄 |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar