Prøver og være litt sunn i matveien innimellom.
Her en en oppskrift på en sunn, lettlaget gryte med mye smak !
Fiks ferdig på under 20 minutter!
Du trenger kun en stor stekepanne og en kjele til å koke tilbehøret i.
Du trenger kun en stor stekepanne og en kjele til å koke tilbehøret i.
Server retten med ris, pasta eller poteter.
Du trenger til 3 porsjoner:
Inneholder totalt 850 kcal - 283 kcal per porsjon (pasta kommer i tillegg)
Inneholder totalt 850 kcal - 283 kcal per porsjon (pasta kommer i tillegg)
- 400 g mager kjøttdeig av svin
- 1 ss stekesmør
- 1/2 nykål
- 2 ts salt
- 1 ts peppper
- 2 ts paprikapulver
- 2 ss soyasaus
- 3 dl vann
- 2 ss crème fraîche lett
Sånn gjør du:
- Stek kjøttdeig i smør.
- Skjær kål i strimler og brun den litt, sammen med kjøttdeigen.
- Tilsett krydder og vann.
- La gryten småkoke i 10 minutter.
- Rør inn crème fraîche rett før servering.
Er ikke nykål i sesong, kan du bruke spisskål eller kinakål.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar