21 juli 2014

Pastasalat med smårettskinke & ost ♫♪


For en sommer vi har i år !!
Helt nydelig ♫♪
men.... kommer varm og svett hjem fra jobb, da frister det ikke med "pottiter og kjøttkaker" c",)
En lettvint og god pastasalat, som er ferdig på 1-2-3, passer godt på varme dager !!
Lag gjerne en litt stor porsjon, fin og ta med i lunchboksen på jobb, hvis det blir igjen noen rester.

Til 4 personer:
  • 200 g tørr pasta, jeg brukte farfalle
  • 200 g smårettskinke
  • 120 g ost, jeg brukte mini Babybel
  • 1 rød paprika
  • 1/2 agurk
  • Mais, en liten box
  • 4-5 reddiker
  • 1-2 dl isbergsalat, kan gjerne bruke ruccola

Sånn gjør du:
  1. Kok pasta al'dente etter anvisning på pakken.
  2. Sil av vannet og skyll under kaldt vann, så den ikke kleber seg sammen.
  3. Skjær ost i terninger.
  4. Skjær paprika og agurk i biter, fjern den bløte remsen på agurken.
  5. Skjær reddiker i skiver.
  6. Hell av vannet på hermetisk mais.
  7. Skjær salat i biter.
  8. Bland alt forsiktig sammen.

Server gjerne med dressing, oppskrift her : Thousand island dressing


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF