Her har jeg byttet ut storfekjøtt med svin og rømme med lett Crème Fraîche.
Denne retten er ikke bare god, men sunn også !
Spis og Nyt !
Denne retten er ikke bare god, men sunn også !
Spis og Nyt !
Ingredienser til 3 porsjoner:
Inneholder totalt 1390 kcal - 464 kcal per porsjon (Ris kommer i tillegg)
- 600 g indrefilet av svin
- Stekesmør
- 1 løk
- 200 g sopp
- 2 dl kjøttkraft, jeg brukte 2 dl vann og 1/2 beger "Fond Du Chef"
- 1 ss soyasaus
- 1 ss tomatpure
- 2 dl Crème Fraîche Lett
- 2 ss hvetemel
- Salt
- Pepper
- Finskjær indrefileten fri for fett og scener. Skjær den i strimler.
- Skrell løk. Skjær løk og sopp i passende biter og brun grønnsakene litt i stekepannen.
- Legg svinekjøttet i pannen, trenger ikke steke det på forhånd.
- Tilsett kjøttkraft.
- Rør ut mel i Crème Fraîche. Tilsett det i pannen sammen med tomatpure og soyasaus.
- Bland alt godt sammen, kok opp og la det trekke til svinekjøttet er ferdig, ca. 10 minutter.
- Smak til med salt og pepper, begynn med 1/2 ts og smak til med litt ekstra hvis nødvendig.
Jeg brukte ris i dag, noen tomater og drysset over litt persille.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar