}); Edels Mat & Vin: Omelett sandwich med bacon c",) Google+

søndag 6. juli 2014

Omelett sandwich med bacon c",)


Omelett er egg som er pisket sammen og stekt med smør eller olje i en stekepanne,
mye forskjellige tilbehør kan brukes, fisk, kjøtt, grønnsaker eller frukt!
Nydelig frokost, lunch, middag eller kveldsmat !! Omelett passer til alle døgnets timer !!

Regnvær på fjellet i dag, så når uværet er ute, får man kose seg inne foran peisen med en spennende bok og god mat ஃ☂ஃஃ☂

Start med baconet:
Forvarm stekeovn til 175 grader.
Legg baconet på en stekeplate med bakepapir.
Stekes i 15 - 20 minutter, men følg med - alle ovner er ulike.


Omelett - til 1 porsjon:
Pisk sammen 2 egg og 2 ss vann. 
Stekes i en stekepanne med smør på middels varme.
Krydres med salt og pepper.
 
Serveres på godt brød med tomat og agurk !!

Hvis en rekeomelett frister mer, finner du oppskrift på det her : Rekeomelett

Heggsetra, Sør Fron

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar