}); Edels Mat & Vin: Omelett med bacon c",) Google+

søndag 6. juli 2014

Omelett med bacon c",)


Omelett er egg som er pisket sammen og stekt med smør eller olje i en stekepanne,
mye forskjellige tilbehør kan brukes, fisk, kjøtt, grønnsaker eller frukt!

Nydelig frokost, lunch, middag eller kveldsmat 🍅 
Omelett passer til alle døgnets timer !!

Regnvær på fjellet i dag, så når uværet er ute, får man kose seg inne foran peisen med en spennende bok og god mat ஃ☂ஃஃ☂


Start med baconet
  1. Forvarm stekeovn til 175 grader.
  2. Legg baconet på en stekeplate med bakepapir.
  3. Stekes i 15 - 20 minutter, men følg med - alle ovner er ulike.

Omelett - til 1 porsjon:
  1. Pisk sammen 2 egg og 2 ss vann. 
  2. Stekes i en stekepanne med smør på middels varme.
  3. Krydres med salt og pepper.
Serveres på godt brød med tomat og agurk !!

Hvis en omelett med skinke & mozzarella frister mer, finner du oppskrift på det  👉  her !

Heggsetra, Sør Fron


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar