Litt duskregn og 'bare' 22 grader i dag, nesten litt godt !
Men det ser ut som solen snart titter frem igjen 💛
Starter søndagen med en fransk frokost på terrassen 🐣🍅
Oeufs en Cocotte = bakte egg !!!
Oeufs en Cocotte = bakte egg !!!
Du kan variere innholdet med hva du måtte ønske av grønnsaker og proteiner.
Her er en oppskrift med sjalottløk og sopp: Egg cocotte 🍄
Du trenger til 1 porsjon (=280 kcal )
- 1 egg
- 1-2 ss crème fraîche lett
- 1/4 vårløk
- 1 tomat
- 2 ss revet ost
- Salt
- Oregano
Sånn gjør du:
- Smør en liten form.
- Rør sammen crème fraîche, hakket vårløk og tomater skåret i terninger, fjern innmaten.
- Legg det i formen, strø over litt revet ost og legg ett egg på toppen.
- Krydre med salt og oregano.
- Stekes ved 200 grader i ca. 15 minutter.
Bildet på instagram ble postet av Godt.no i dag ✿⊱╮✿⊱╮
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar