Veldig lettvint og lage porsjonspakker og servere gjestene hele pakken på tallerken,
I dag har jeg brukt:
- Fersk laks
- Fersk isgalt
- Rød paprika
- Sjalottløk
- Grønne asparges
- Grønn squash
- Gulrøtter
- Soyasaus
- Salt
- Pepper
- Olje
- Sitron
- Persille
- Dill
- Crème Fraiche Lett (tilsettes etter fisken er ferdig stekt)
Bruk fisketyper og grønnsaker etter eget ønske.
Hvis du går på en butikk, som selger fersk fisk trenger du ikke kjøpe så mye av hver fisketype,
men kjøpe forskjellige fiskefileter, som de har å by på. Beregn 150-200 g fisk per person.
Hvis du går på en butikk, som selger fersk fisk trenger du ikke kjøpe så mye av hver fisketype,
men kjøpe forskjellige fiskefileter, som de har å by på. Beregn 150-200 g fisk per person.
Skjær opp ingrediensene i passende biter, de som trenger lang steketid i mindre biter enn
de som trenger kort koketid.
Lag aluminiumsformer, dryss over urter og krydder.
Server med hva du måtte ønske, av poteter, ris, pasta eller godt brød.
Jeg brukte hvitløksbaguetter i dag.
Jeg brukte hvitløksbaguetter i dag.
Fremgangsmåten er den samme som Laks i folie,
som du finner oppskrift på her :
som du finner oppskrift på her :
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar