En ekte Italiensk pastarett fra Roma, denne finnes på mange menyer hvis du tar turen til hovedstaden i Italia ♫♪
Pasta er som sufflé, maten venter ikke på gjestene, men gjestene venter på maten 🌿
Du trenger til 2 porsjoner:
Sånn gjør du:
Grana Padano er en meget kjent italiensk fastost som blir produsert av upasteurisert kumelk. Osten har de samme egenskaper som Parmesan (ost laget i Parme-dalen), men denne er produsert i nabodistriktene og hører inn under typebetegnelsen parmesan. Grana Padano modnes i 15–18 måneder ved 15–20°C. I løpet av denne perioden blir den stadig snudd, saltet og vasket med saltvann.
Pasta er som sufflé, maten venter ikke på gjestene, men gjestene venter på maten 🌿
Du trenger til 2 porsjoner:
Sånn gjør du:
- Kok spaghetti etter anvisning på pakken i godt med lettsaltet vann, ta vare på litt av pastavannet.
- Knus pepper i en morter.
- Varm opp en stor stekepanne med olivenolje.
- Stek pepper i oljen noen minutter.
- Tilsett spagetti pannen og bland alt godt sammen.
- Rør inn ost og ca. 0,5 dl pastavann.
- Dryss over litt ekstra ost ved servering.
- Spis & Nyt ♫♪
Grana Padano er en meget kjent italiensk fastost som blir produsert av upasteurisert kumelk. Osten har de samme egenskaper som Parmesan (ost laget i Parme-dalen), men denne er produsert i nabodistriktene og hører inn under typebetegnelsen parmesan. Grana Padano modnes i 15–18 måneder ved 15–20°C. I løpet av denne perioden blir den stadig snudd, saltet og vasket med saltvann.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar