Hadde igjen rester av gårsdagens sopprisotto -og den var så god så jeg kunne jo ikke kaste den.
Risotto er jo ikke noe særlig å varme opp igjen i en kjele, så da lager man kaker av den.
Her kan du bruke den risottoen du har, samme hva den inneholder - og det blir så godt 💕
Du trenger:
Sånn gjør du:
- Bland sammen griljermel og parmesan, har du ikke igjen parmesan er det ingen krise. Griljermel kan byttes ut med malte brødrester !
- Lag kaker med hendene, skikkelig klin men.
- Vend dem i griljermelblandingen.
- Varm opp stekepannen og smelt smøret, la det blir litt varmt før du steker kakene.
- Stekes på begge sider i 2-3 minutter.
- Serveres gjerne med salat.
- Spis & Nyt ♪♫
Lager risottokaker ! |
Steker risottokaker ! |
Klare til servering ♪♫ 💕 |
Spis & Nyt ♪♫ 💕 |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar