Bruk gjerne de grønnsaken du har i grønnsakskuffen, tenk litt på steketiden så du skjærer dem opp i passende biter. Eple passer faktisk godt til fisk.
- Også må jeg jo ha soyasaus, en av de ingrediensene jeg bruker mest.
Ganske så praktisk med alt i samme pakke -og nesten ingen oppvask !!
Spis og Nyt ♥Ganske så praktisk med alt i samme pakke -og nesten ingen oppvask !!
Du trenger til 4 porsjoner:
Sånn gjør du:
- Skjær alle grønnsakene i biter.
- Kok poteter, hvis du ikke har rester av kokte. Jeg hadde rester av mandelpoteter, som jeg tok av skallet på.
- Skjær laksen i porsjonsstykker, hvis du har kjøpt hel laksefilet. Fjern skinnet.
- Fordel grønnsaker på aluminiumsfolien og legg på laksen.
- Drypp over olivenolje, sitronsaft, soyasaus og krydre med salt og pepper.
- Dryss over rikelig med frisk dill.
- Ta tak i alle fire hjørnene, la de møtes på toppen, lukk pakken godt sammen.
- Stekes i stekeovn på 180 grader i 15-20 minutter.
- Server gjerne retten med en skje lett rømme.
Poteter, epler, tomater, vårløk, rødløk og paprika ! |
Klar til steking ! |
Spis & Nyt ♥ |
Ingredienser ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar