I dag har jeg laget en stor porsjon tacokrydder.
Det smaker mye bedre enn ferdigkjøpt på pose !
Jeg server dagens taco i tortillalefser med blant annet salat, mais, syltet rødløk, tomatsalsa og guacamole.
Rester etter gårsdagens →Biffsandwich
Du trenger til 3 porsjoner:
Sånn gjør du:
- Lag først syltet rødløk, tomatsalsa, tacokrydder og guacamole.
- Stek karbonadedeigen i en varm panne med litt stekesmør.
- Tilsett 1 dl vann og 1-2 ss tacokrydder, start med 1 ss og smak deg til, den er ganske sterk.
- Bland alt godt sammen og la det småkoke i ca. 15 minutter, til vannet er dampet bort.
- Varm tortilla etter anvisning på pakken.
- Legg salat, mais, ost og de øvrige ingrediensene, hver for seg i små skåler.
- Spis & Nyt
- 3 ss chilipulver. meksikansk
- 2,5 ts chipotle, røkt chili
- 2,5 ts tørket oregano
- 2 ss malt spisskummen
- 2 ss paprikapulver
- 2,5 ts hvitløkspulver
- 2 ss havsalt
- 2 ts sort pepper
- 1⁄4 ts malt anis
Bland alle ingrediensene godt sammen og oppbevar krydderet tørt.
Ingredienser til tacokrydder ♫ |
Tacokrydder ♫♫ |
Klar til servering ♫♪ |
Nom Nom ♫♪ |
Spis & Nyt ♫♪ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar