Herlig, smaksrik og saftig kjøttpudding !
Denne skal 'koke' i til sammen 7 timer.
Jeg serverte kjøttpuddingen med mine favorittgrønnsaker; søtpotet og asparges !
Spis og Nyt ♥♫♪
Meatloaf:
- 800 g kjøttdeig
- 3 stk egg
- 1 stk hakket løk
- 1 stk hakket paprika
- 1/2 dl Heinz ketchup
- 1/2 ts hvitløkspulver
- 1,5 ts salt
- 1 ts pepper
- 25 stk Ritz kjeks
Saus:
- 2 dl Heinz ketchup
- 1 ss brunt sukker
- 1 ts sennep
Sånn gjør du:
- Bland sammen alle ingrediensene til kjøttpuddingen, knus kjeksen og rør alt godt sammen med kjøttdeigen.
- Form til en kjøttpudding, som passer i Crock-Pot gryta.
- Legg i kjøttpuddingen og kok på LOW i 6 timer -uten å ta av lokket !!
- Etter 6 timer tar du opp kjøttpuddingen og heller ut kraften, som har samlet seg i kjelen.
- Legg kjøttpuddingen tilbake i kjelen og hell over sausen.
- Legg på lokket og kok videre i ca. 1 time.
- Skjær kjøttpuddingen i skiver og server den sammen med søtpotetmos og lettkokte asparges !
Søtpotetmos:
Oppskrift til 4 porsjoner
- 800 gram skrelte søtpoteter
- 1 dl fløte
- 1 ss smør
- Salt
- Pepper
Sånn gjør du:
- Skjær søtpoteter i biter, kokes til de er møre i lettsaltet vann.
- Hell av vannet.
- Mos søtpotetene med en stavmikser.
- Tilsett fløte og smør -og mos alt godt sammen.
- Smak til med salt og pepper.
- Du kan gjerne lage den i god tid før servering -og varme den opp igjen.
Asparges:
|
Ingredienser ♥♫♪ |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar