Man skal helst ikke kaste mat, så da putter vi det vi har i en kjele !!
Ta hva du har - alt er lov !
Det som er lurt å tenke litt på er koketiden på de forskjellige grønnsakene, så alt blir passe kokt.
Denne oppskriften er nok til 6 solide porsjoner -og fiks ferdig på 30 minutter !
Det som er lurt å tenke litt på er koketiden på de forskjellige grønnsakene, så alt blir passe kokt.
Denne oppskriften er nok til 6 solide porsjoner -og fiks ferdig på 30 minutter !
- 4 stk farsekaker
- 2 stk wienerpølser
- 1 stk gul løk
- 2 stk gulrøtter
- 2 stk litt pusslete vårløk
- 1/2 søt rød paprika
- 1/2 squash
- 1 søtpotet, brukte bare en halv en
- 400 g hermetiske tomater med basilikum og oregano
- 120 g pasta, jeg brukte fullkornspasta, som skulle koke i 7 minutter
- 10 dl kjøttkraft, jeg brukte vann og 3 beger kjøttfond
- Salt
- Pepper
- Persille.
Sånn gjør du:
- Skjær farsekaker og pølser i biter.
- Hakk løk og skjær alle grønnsakene i biter.
- Stek løken i litt smør eller olje til den er gyllen i en tykkbunnet kjele.
- Tilsett gulrøtter, søtpotet og vårløk, la det surre under omrøring noen minutter.
- Hell over kjøttkraft og tomater, la det koke i ca. 10 minutter.
- Tilsett farsekaker, pølser, paprika og squash.
- Tilsett pasta og la suppen koke videre til pastaen er ferdig, se anvisning på pastapakken.
- Smak til med salt og pepper.
- Dryss over persille ved servering.
Ingrediensene er kuttet opp i biter ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar