Nå skal jeg teste ut spiralizer/spiralkutter som jeg fikk til jul !
Den har 3 rivjern : Spaghetti (3,4mm) Fettucine (6,8mm) Båndspaghetti (rett knivblad)
Jeg brukte spaghetti-rivjernet i dag.
Søtpoteten kommer opprinnelig fra Sør-Amerika.
Navnet til tross, søtpoteten er ikke i slekt med poteten og smaken er en ganske annen.
Den er søtere enn vanlig potet og kan minne litt om gulrot.
Søtpotet er svært rik på betakaroten, i tillegg til å gi deg vitamin A, C og -E vitaminer, kostfiber
Squash har en fantastisk evne til å trekke til seg smaker. Rå, strimlet, revet, i terninger eller skiver, squashen er like anvendlig i alle farger, fasonger og kombinasjoner. Squash er rik på kostfiber, men fattig på kalorier. Den er en fin kilde til B-vitamiet folat, vitamin C og mineralet kalium.Søtpotet er svært rik på betakaroten, i tillegg til å gi deg vitamin A, C og -E vitaminer, kostfiber
og andre næringsstoffer.
Herlig grønnsakspasta med asiatiske smaker !
Sunt og godt 💕
Du trenger:
- 1 dl soyasaus
- 1 lime, saften
- 15 g frisk ingefær
- 1 rød chili, finhakket
- Koriander
- 2 ss solsikkeolje
- 1 stk søtpotet
- 1 stk squash
Sånn gjør du:
- Lag først sausen, så den får trekt litt: Bland soyasausen med saften av limen og finhakket chili. Skrell og kutt ingefær fint og ha den i soyasausen sammen med en neve finhakket frisk koriander, bruk stilkene også.
- Skrell søtpoteten.
- Skjær av endene på grønnsakene før du lager tynne strimler ved hjelp av spiralizer. Squashen gikk raskt og greit, søtpoteten var rene treningsøkten.
- Tørk godt av squashen før steking med tørkepapir, den inneholder mye vann.
- Fres grønnsakstrimlene raskt i olje i en varm panne.
- Hell over sausen og bland alt godt sammen.
- Serveres rykende varm med ett godt dryss med koriander.
Squahspaghetti 💕 |
Søtpotetspaghetti 💕 |
HOT Saus !!! 💕 |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar