Fersk er selvfølgelig best, men i dag ble den en pakke med fryst sjømatmix, som inneholder blekksprut, muslinger og reker.
Som hverdags-middag, sammen med pasta er den helt grei.
Anbefaler og tine den langsomt i kjøleskapet i ca. 24 timer.
Anbefaler og tine den langsomt i kjøleskapet i ca. 24 timer.
Herlig pastamiddag på under 30 minutter ♫
Du trenger til 4 porsjoner:
- 200 g fullkornpasta, jeg brukte spaghettini
- 400 g sjømatmix
- 2 ss solsikke eller rapsolje
- 1 fedd hvitløk, presset
- 1/2 chili
- 1 sjalottløk
- 1 lime, saften
- 2 ss olivenolje
- 3 ss persille, finhakket
- 2 ss revet parmesan
- Salt
- Pepper
- Kok pasta al'dente i saltet vann etter anvisning på pakken.
- Sil av vannet.
- Surr sjalottløk, chili og hvitløk i litt olje. Tilsett tint sjømatmix (sil godt av overflødig væske, som har dannet seg i posen) og la det surre ett par minutter.
- Krydre godt med salt og pepper.
- Bland inn kokt pasta, olivenolje, limesaft, persille og parmesan.
- Server rykende varm pasta, drysset over litt ekstra persille og ett dryss pepper.
Steker sjømat ! |
Klar til servering ! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar