Google+

torsdag 22. mars 2018

Kremet pasta penne med skinke og brokkoli ♫

Kan oppfattes som REKLAME, men jeg har betalt for varene ! #foråværepådensikresiden

Kremet pasta penne med skinke og brokkoli
Retten inneholder kokt skinke fra Pers Kjøkken i Sandefjord, rømmemiks fra Alna i Vestby og Italiensk durum pasta, produsert i Polen for PregoGroup i Bergen.

God og enkel hverdagsmiddag !
Klar, ferdig, spis på 20 minutter ♫


Til 2 personer
Pasta
  • 250 g penne
  • salt
  • 2 ss extra virgin olivenolje
Saus
  • ½ stk grønnsaksbuljongterning
  • ½ stk rødløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1–2 ss solsikke-/rapsolje
  • 2 dl vann
  • 150 g skinke i strimler
  • 1 beger rømmemiks
  • salt og pepper
Tilbehør
  • ½ stk brokkoli
  • salt

Sånn gjør du:

  1. Sett over en stor kjele med lettsaltet vann til koking av pasta. Kok også opp en kjele med lettsaltet vann til brokkoli.
  2. Tilpass mengden pasta til din familie. Kok pastaen såkalt al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 12–13 minutter. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje.
  3. Kok opp vann og bland inn buljong. Finhakk løk og hvitløk. Varm opp en stekepanne med olje og stek løken og hvitløk på middels varme til den er blank. 
  4. Tilsett skinke, rømmemiks og ønsket mengde ferdigblandet buljong. La det hele småkoke i 5–10 minutter. Smak til med salt og pepper.
  5. Kutt brokkoli i buketter, skrell stilken og kutt den i staver. Kok brokkolien i 3–4 minutter. Du kan eventuelt koke brokkolien sammen med pastaen de siste 3–4 minuttene av pastaens koketid. Hell av vannet. Jeg kokte pasta og brokkoli i samme kjele.
  6. Ved servering, bland sausen og brokkolien inn i pastaen.
Steker løk !
Pasta, brokkoli og kremet saus med skinke !
Klar til servering !

Spis & Nyt !

Denne uken -Uke 12-2018 prøver jeg 
Hverdagskassen fra Godtlevert
Til 2 personer, 4 middager per uke, koster kr. 549,-  Kr. 69,- per middag må jeg si er ganske rimelig !!

Dette er vår billigste matkasse og passer for alle som har lyst til å kutte ned på matbudsjettet, men fortsatt spise enkel og god middag. Typiske råvarer du kan finne i Hverdagskassen er svin, farseprodukter, sei og lårprodukter av kylling.
Økonomisk, enkelt og familievennlig
Rimeligere råvarer = rimeligere matkasse
Tilberedningstid: Omtrent 15-35 minutter per måltid.


Hverdagskassen - Uke 12 / 2018 - Til 2 personer !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...