Kremet ørret med grønnsaker !


Mindre kjøtt, mer fisk, masse grønt og sunne meieriprodukter 🍴

Her er fasiten 💚
Rask, sunn og god fiskegryte, som du lager på under 30 minutter !
Jeg serverer retten med kokte poteter og grønn salat
.

Dette blir fort en favoritt på middagsbordet 🌿


Du trenger til 4 porsjoner:
  • 600 g ørretfilet
  • 1 stk løk 
  • 1 ss smør
  • 1 dl vann
  • 2 dl lettmelk
  • ca. 100 g Jalapeno magerost
  • 4 store ss lett crème fraîche
  • 2 stk gulrot
  • 2 stk stenger stangselleri 
  • Salt
  • Pepper
  • Poteter/ris
  • Salat
  • (Sitron)
Sånn gjør du:
  1. Skjær fisken i biter.
  2. Riv gulrøttene på ett rivjern og hakk stangselleri i ganske små biter.
  3. Hakk løken og stek den i en kjele på middels varme til den er gyllen.
  4. Tilsett vann og melk, og kok opp.
  5. Rør inn magerost og crème fraîche lett. La retten småkoke videre i noen minutter.
  6. Rør inn gulrøtter og stangselleri. Kok opp.
  7. Bland forsiktig inn fisken og la gryten stå og trekke i 10 minutter.
  8. Smak til med salt og pepper.
  9. Servér med kokte poteter eller ris -og frisk salat !
Stek hakket løk i godt smør !
Tilsetter creme fraiche og ost !
Bland fisken forsiktig inn, helt til slutt !

Spis & Nyt 💕

Ingredienser !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF