}); Edels Mat & Vin: Slow cook' One-Pot svinekoteletter med poteter, grønnsaker og saus ♫♫ Google+

onsdag 30. januar 2019

Slow cook' One-Pot svinekoteletter med poteter, grønnsaker og saus ♫♫



La Crock-Pot'n lage middag, mens du er på jobb, skole eller noe annet gøy !!
Forbered alt klart i kjelen kvelden før -og sleng den på kok før du forlater huset 👍

Crock-Pot er det offisielle merkenavnet på slow cooker, som allerede kom på markedet i USA på 1970 tallet. I ettertid har det kommet mange forskjellige utgaver og etterligninger på
'elektriske kjeler, som koker mat på svak varme over lengre tid'
Veldig praktisk bare man bruker dem -og ikke lar de stå og støve bort !!


Kjenn lukten av smakfulle møre koteletter, fiks ferdig med poteter, grønnsaker og kraft
- når du kommer inn døren på ettermiddagen !

Rustikk, god og billig hverdagsmiddag 🌿


Til 4 porsjoner trenger du:
  • 8 svinekoteletter
  • Litt hvetemel
  • Stekesmør
  • 3 dl vann
  • 2 ss soyasaus
  • 4 poteter
  • 1 søtpotet
  • 2 gulrøtter
  • 1 purre
  • Salt
  • Pepper
  • Rosmarin, tørket
  • Persille
  • Tyttebær
Sånn gjør du:
  1. Vend kotelettene i hvetemel, før du bruner dem raskt i en stekepanne eller direkte i Crock-Pot kjelen 📌 Krydre kotelettene godt med salt og pepper. Kan gjerne skjære av beinet før du steker dem. Skal kun brunes, trenger ikke gjennomstekes. 
  2. Legg grønnsaker, skjært i biter i en Crock-Pot/slowcooker.
  3. Krydre med salt, pepper og litt rosmarin.
  4. Legg kotelettene over grønnsakene.
  5. Tilsett 3 dl vann i stekepannen, som du stekte kotelettene i. Tilsett soyasaus og hell sjyen over kotelettene. 
  6. Dette kan du gjerne gjøre kvelden før. Sett kjelen i kjøleskapet natten over -og sett den på kok i Crock-Pot kjelen på morgenen.
  7. Kokes på LOW i 7-8 timer. Min går automatisk på KEEW WARM, når tiden er ute, så man trenger ikke være redd for å komme litt forsinket hjem. Jeg satt den på 8 timer, men retten er klar etter 7 timer.
  8. Dryss over persille før servering -og vi hedmarkinger må ha tyttebær.
  9. Spis & Nyt ღ
📌 Du kan brune kotelettene direkte i innerkjelen, hvis du har Crock-pot Express eller Crock-pot med innerkjele av duraceramic. Jeg tilberedte retten dagen før -og da valgte jeg å brune kotelettene i stekepanne, så ikke innerkjelen ble varm, før jeg satt retten i kjøleskapet. 

Slowcook i Crock-Pot® Express Multi-Cooker
  1. Sett på lokket -og pass på at trykkventilen nå står på ÅPEN.
  2. Trykk på SLOW COOK, trykk LOW, still den inn på 8 timer. 
  3. Trykk START.
  4. NÅ KAN DU GJØRE HVA DU VIL I 8 TIMER ♫♫ Når tiden er ute på kjelen automatisk på KEEP WARM.
Crock-Pot Norge

Skjær opp grønnsaker ♫♫
Legg grønnsakene i innerkjelen ♫♫
Vend kotelettene i hvetemel og brun dem raskt på begge sider ♫♫
Kok pannen ut med vann ♫♫
Klar til koking ♫♫
Kok på LOW i 8 timer ♫♫
Når jeg kom hjem hadde den stått 15 minutter på KEEP WARM ♫♫
Klar til servering ♫♫
Spis & Nyt ♫♫
God middag 🌿
Det er en liten trøst at man kommer hjem til ferdig middag om ca. 8 timer ♫♫

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar