En får værra som en er nårn itte vart som en sku ♫♪
Fikk ikke av bunnen på kakeformen serru !
Bunn:
- 1 pk gjende kjeks
- 250 g smør
Fromage:
- 2 pk gelepulver med bærsmak, OBS!!! halv vannmengde i forhold til det som står på pakken.
- 400 g frosne bær
- 3 dl kremfløte
- 2 bokser vaniljekesam
Gelelokk:
- 1 pk gelepulver med bærsmak, vann etter anvisning på pakken
- 200 g frosne bær
Slik gjør du:
Bunn:
- Smelt smøret.
- Knus kjeksen til smuler og bland sammen kjeks og smør.
- Fordel blandingen i en springform, sett formen kaldt mens du lager fromasjen -og det er kanskje lurt og bruke bakepapir i bunn, så kaken blir lettere og ta ut av formen.
Fromasj:
- Kok opp vann, og bland med pulveret.
- Avkjøl noe.
- Bland i de frosne bærene, la blandingen bli litt tykk, men ikke stiv.
- Pisk fløten og tilsett vaniljekesam, bland inn geleen og bærene.
- Hell fromasjblandingen over bunnen. Avkjøl til fromasjen er helt stiv.
Gelelokk:
- Kok opp vann, bland i gelepulveret.
- Avkjøl noe.
- Bland i de frosne bærene.
- Denne blandingen bør helst være rimelig tykk før du heller den over kaken, hvis ikke blir det
- fort lekkasje ut av formen
- La kaken stå kaldt til gelelokket har stivnet helt! ♫♪
Dagen i går var en erfaring ~
Dagen i dag er en ny begynnelse ~
I morgen har man ingen garantier ✿
|
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar